Handla pyssel på Panduro

Handla pyssel på Panduro

När man har lite extra tid över är det perfekt att använda denna tiden för att pyssla med olika saker. Detta är också en mycket bra sysselsättning att göra tillsammans med barn eller mindre sällskap. Att pyssla är väldigt kreativt och mycket pyssel slutar med färdiga slutresutat som är perfekt att ge bort i present eller julklappar. För vem uppskattar inte att ta emot en mer personlig och handgjord gåva som är tillverkad från hjärtat?

Panduro är en hemsida som är perfekt för alla som älskar att pyssla och vara kreativ hemma. Deras stora utbud är inriktat och stort för att ha någonting att erbjuda för samtliga pysslare och sortimentet innehåller till exempel papper med olika mönster, pärlor, knivar och stämplar. Välj och vraka i deras utbud som består av tusentals olika produkter och inhandla allting som behövs för det kreativa pysslandet hemma på ett och samma ställe.

Lite om hemsidan Panduro

Panduro grundades under 1950-talet och öppnade i samma veva sin första butik i Köpenhamn. Under 1960-talet expanderade varumärket och de öppnade bland annat upp en till butik i Öresund. År 1962 öppnade Panduro sin första butik i Sverige på Södra Förstadsgatan i Malmö.

Populariteten för Panduro växte snabbt och under 80-talet började de inrikta sig allt mer och mer på detaljhandel. Panduros enorma sortiment är någonting som varumärket alltid har haft som karaktärsdrag och som har uppskattats av kunderna då man kan finna allting på ett och samma ställe. Dessutom har Panduro också en väldigt gedigen produktutveckling för att säkerställa att deras utbud alltid är inriktat och anpassat för dagens trender och efterfrågan. Totalt har Panduro ett sortiment på runt 19.500 olika produkter där en fjärdedel förnyas och roteras årligen för att vara mer varierande.

Företaget ägs idag av Thomas Panduro, Peter Panduro samt Jesper Panduro och har en årlig omsättning på 845 miljoner kronor.

Panduros enorma utbud och sortiment

När man besöker hemsidan Panduro öppnas det upp en sida med många olika valmöjligheter. Dels kan man scrolla genom flera olika kategorier av tillbehör för pyssel som till exempel förvaring, sy & sticka, papper & stämplar samt verktyg och redskap där man då bland annat kan finna olika sorters saxar, limpistoler och verktygskit. Med ett utbud på över 19.000 olika produkter kan man garanterad hitta någonting som faller i smaken.

limpistol

Hemsidan har också en särskild sektion för fine art där man kan hitta mer detaljerade tillbehör, penslar, färger och målardukar. Dessa produkter är då perfekt för konstnärer eller för alla som älskar att måla.

En annan stor fördel med Panduro är att man kan ta del av inspirerande artiklar med motiverande innehåll för att man ska kunna utveckla sitt skapande och hitta produkter som passar för sitt särskilda skapande. Man kan till exempel lära sig hur man tillverkar smycken på egen hand, hur man använder akvarellfärg eller hur man pysslar ihop små söta figurer och motiv.

Panduro är helt enkelt en hemsida som passar som handen i handsken för alla kreativa pysslare världen över. Med sitt gedigna sortiment och inspirerande innehåll räknas idag Panduro som det ledande företaget inom sitt område med många nöjda kunder och ett utbud som ständigt växer och utvecklas.